Vad våra kunder säger om oss

Gillian Helene Wijk‎ 
Hellu! Skulle bara uppdatera lite! Efter senaste behandlingen är Norton aspigg och jätteglad! Red idag och såhär bra har han inte känts på flera år! Fantastiskt arbete Daniel!

Alexandra Westermark
Stort Tack Mia för behandlingar på min häst under våren. Jag är grymt imponerad av hur du/ni arbetar och resultaten som skapas.

Anne Grethe Johansson‎
Hej !
Tack, Mia! Nu mår Trinity Daybreak superbra igen. Det var en påtagligt lättad och lycklig häst (omedelbart!) efter behandlingen

Sofia Fia Borander‎ 
Yeeey idag efter en hel vinters användande av Meta har shettisstoets ödem över ögon och vid juver minskat till nästan obefintligt. Såååå nöjd och pigg ponny igen. Tack

Jessica Mercedes Monasdotter‎ 
Jag har gett Md DryUp och MD Kibda två till mina två ston, varav ena har varit extrem lös i magen under väldigt lång tid, har provat både det ena å det andra enligt konstens alla regler men har inte fått iordning på mage/tarm systemet. Är inne på 3:e månaden nu och jag jublar, tog ca 6/7 v innan jag började se resultat, dessa kommer jag förevigt ha i min närhet 🙏 så tusen tack Mia Kleen å Daniel Kleen