Om oss
Herbalworksbysweden, MD Kleen AB, fd. Equiterapi.com,

Örter till din häst

Lagret och kontoret finns i Mölndal.
Lokalt har vi ett långvarigt samarbete med Naturnära på vid Backaplan på Hisingen. De har en del av vårt sortiment och vi levererar till dem kostnadsfritt.

Vi har flera återförsäljare runt om i landet.

Vår passion: Healthier, Higher Performing Horses

Företaget

Det började 1998 med Equiterapi.com. 2012 blev vi MD Kleen och 2016 tog vi namnet Alternative Health Works och gav örterna varumärket Herbal works by Sweden då vårt mål är att verka internationellt.

Vi som driver företaget heter Daniel och Mia Kleen. Båda två är örtterapeuter med inriktning på den traditionella örtmedicinen. Vi är dock inte begränsade till den utan har utbildningar i flera andra örtmedicinska delar. Framför allt den västerländska och nordeuropeiska. Till vår hjälp har vi Evelina Nyberg. Det är Evelina som tar hand om beställningar och som hjälper dig med det praktiska.

Vi jobbar främst med häst men även människor och hundar.

Individanpassade örter är vår specialitet

Vi jobbar med individanpassade lösningar och väljer den eller de terapiformer som bäst passar varje patient. Basen i all behandling är den kinesiska medicinen TCM. Utifrån den gör vi en individuell behandling med akupunktur, örter eller manuell terapi.

Vi har mycket goda samarbeten med veterinärer, hovslagare, och andra proffesioner kring din häst.

Ett urval av våra utbildningar och kurser:

Daniel: equiterapeut 96-98 ISHU, flertalet kurser i Akupunktur för Are Thoresen och Carola Krokowski, kiropraktik för Bill Hampton, laser, 3 år tcm vid china academy of medical sience, pågående Tierheilpraktiker utbildning, lärare på Arcanumskolan 2008-2012 i veterinär basmedicin och djurakupunktur, dornterapi 2011, lärare på alternative healthworks elite education till equine optimizer.

Mia: Veterinär basmedicin och djurakupunktur på Arcanumskolan, 2010-2012, flertalet kurser i Akupunktur för Are Thoresen och Carola Krokowski, 3 år tcm vid china academy of medical sience, dornterapi 2012, lärling hos Daniel sedan 2011, pågående avancerad manuell terapi ortopedmedicinska institutet, 2017 lymfmassage, lärare på alternative healthworks elite education till equine optimizer

Evelina: Studerar just nu till Equine Optimizer

Läs mer om oss på Alternativehealthworks.com